- Aktiflik Süresi
- 6g 2s 56dk

Değerli forum üyeleri, Sizler için özel olarak herkesin aradığı en değerli dosyaları paylaşmaya karar verdim. Forumun yedek dosyalarını burada sunuyorum. Kurulum konusunda bilgi sahibi olanlar dosyaları doğrudan kullanabilir. Eğer bu konuda bilginiz yoksa, birinden yardım almanız gerekecek.
İNDİRME LİNKİ

Forum databasede ilgili alanlarda ki forum bilgilerini güncellemeniz gerekmektedir.
Ana dizinde bulunan conf_global.php düzenleyiniz.

Eğer forumda bazı ikonlar bozuk görünüyorsa, Admin panelde birşeyler yapmanız gerekiyor.
Solda ki menüde Support'a gidiniz. Açılan pencerede Something isn't working correctly tıklayınız. ve Devam tuşuna basınız. Çıkan sayfada Check Again butonuna tıklayınız. Ve sorun ortadan kalkacaktır.
İNDİRME LİNKİ
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.

Forum databasede ilgili alanlarda ki forum bilgilerini güncellemeniz gerekmektedir.
Ana dizinde bulunan conf_global.php düzenleyiniz.

Eğer forumda bazı ikonlar bozuk görünüyorsa, Admin panelde birşeyler yapmanız gerekiyor.
Solda ki menüde Support'a gidiniz. Açılan pencerede Something isn't working correctly tıklayınız. ve Devam tuşuna basınız. Çıkan sayfada Check Again butonuna tıklayınız. Ve sorun ortadan kalkacaktır.